OMW OMW

WANDELKAART

Wandelen in onze streek

Met de knooppuntenkaarten van MOW kan je op stap in de valleien van de Schelde en de Zwalm, en op de heuvels errond. Ze zijn het resultaat van vele uren veld- en tekenwerk door vrijwilligers. De kaarten hebben een paar troeven. Ze beslaan het knooppuntennetwerk van de provincies Oost- en West-Vlaanderen, maar zijn fijnmaziger en avontuurlijker. Het zijn topografische kaarten op schaal 1:15.000. De gedetailleerde gegevens laten je toe om het landschap beter te kunnen ‘lezen’ en de moeilijkheidsgraad van je wandeling (steil/plat) in te schatten. Je kan op deze kaarten ook het onderscheid maken tussen verharde en onverharde wandelwegen.

De wandelkaart 'Vlaamse Ardennen - Schelde' is al beschikbaar. We hopen de kaart 'Vlaamse Ardennen - Zwalmvallei' klaar te stomen tegen september 2017.

De kaart in een notendop

  • Topografische kaart met wandelroutes
  • Wandelen in de Vlaamse Ardennen en langs de Schelde: Kluisbergen, Ronse, Maarkedal, Horebeke, Oudenaarde, Avelgem, Anzegem, Wortegem-Petegem, Mont de l’Enclus, Ellezelles, Flobecq, …
  • Stippel zelf je route uit via de knooppunten
  • Fijne details dankzij de schaal 1:15.000
  • Waterresistent papier

Te koop...

  • op het MOW-secretariaat.
  • bij Toerisme Kluisbergen, Toerisme Ronse, Toerisme Zwalm, Toerisme Maarkedal, Toerisme Brakel, Centrum Ronde van Vlaanderen, Alta Via, Boekhandel Beatrijs, Natuur.koepel, Standaard Boekhandel Oudenaarde, Dagbladhandel Kirsten, Ronse Plage, Altlas & Zanzibar.

Ledenprijs: € 7
Niet-leden: € 10

Wandelingen

Wil je de streek beter leren kennen? Met onze wandelsuggesties kom je al een heel eind. Je kan ze hieronder downloaden.
Bij elk document staat de te volgen knooppuntenvolgorde en een gedetailleerde wegbeschrijving. Tijdens de wegbeschrijving wordt tussendoor verwezen naar bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.