Het is zover: de nieuwe wandel- en inleefgids van Milieufront Omer Wattez (MOW) is klaar!

De wandel- en inleefgids De Vlaamse Ardennen aan je voeten bevat 13 wandelingen in landelijke dorpen of stadsranden van het werkingsgebied van MOW. 13 van onze best geïnformeerde gidsen leiden je langs Trage Wegen naar schitterende verborgen plekjes en machtige uitzichtpunten van de Vlaamse Ardennen. Door bos en veld, langs kronkelende waterlopen en Schelde- en Leiearmen ontdek je de eigen streek als nooit tevoren.

De Vlaamse Ardennen aan je voeten neemt je mee naar Dikkele, Huise, Ooike, Velzeke, Sint-Blasius-Boekel, Tiegem, Opbrakel, Avelgem, Kwaremont, Ronse, Parike, Nieuwenhove en Geraardsbergen. De wandelingen zijn zo beschreven dat je er geen kaart voor nodig hebt, hoewel er eentje beschikbaar is voor elke route.  

Op 9 oktober nodigen we alle geïnteresseerden uit op de boekvoorstelling om 16:15 uur aan Zaal Onthaal in Opbrakel. Na de voorstelling volgt een korte receptie en de mogelijkheid om de gids aan te schaffen. Wie wil, kan daarna mee met gids Patrick Vandemenschbrugge op wandel in Opbrakel langs het Mijnwerkerspad en het Livierenbos. Dit is uiteraard één van de wandelingen die beschreven staat in de wandelgids, De Vlaamse Ardennen aan je voeten.

Uniek: op de datum van De Nacht van de Duisternis eindigen we deze wandeling in het schemerduister. Neem dus een zaklamp mee!

Wanneer?

9/10/2021

16:15 boekvoorstelling

16:30 receptie en mogelijkheid tot aankoop

17:00 wandeling

Waar?

Boekvoorstelling en start van de wandeling aan Zaal Onthaal in de Sint-Martensstraat in Opbrakel

Inschrijven?

Stuur een e-mail naar info@milieufrontomerwattez.be. Laat  zeker weten of je naderhand meewandelt of niet.

Meebrengen voor de wandeling?

Zaklamp, geschikte wandelkledij en -schoenen

Prijs wandelgids? 

€12 voor MOW-leden / €15 voor niet-leden