Trouwe Derdedonderdagwandelaarster Carine neemt ons mee op een wandeling van +/- 8 km doorheen Nokere. Deze mooie deelgemeente van Kruisem staat bekend om Nokereberg en het kasteel Casier. De wandeling loopt grotendeels langs verharde wegen. Behalve de betoverende uitzichten en ontluikende natuur heeft Carine nog een verrassing voor ons in petto!

Wanneer?

Donderdag 18 april van 14.00 tot 17.00 uur

Waar?

Wegens het grote succes van de Derdedonderdagwandelingen willen we alle deelnemers stimuleren om zich daadwerkelijk in te schrijven. Pas na het invullen van het inschrijvingsformulier verschijnt het exacte adres van het afspreekpunt.

Parking: er is gratis parking achter het buurthuis Nocra, gelegen achter de kerk van Nokere (deelgemeente van Kruisem) in de Hovebroekweg 3. Volg vanaf het centrum van Nokere de pijltjes ‘langparkeren’. Mocht deze parking vol staan, dan zijn er nog wel wat plaatsen langs de Nokeredorpstraat.

Doe zo veel mogelijk aan carpooling. Je kan in het inschrijvingsformulier aangeven of je dat wenst. Ten laatste op dinsdag 16 april versturen we de mails i.v.m. carpooling naar deelnemers uit dezelfde gemeente of regio, zodat zij verder kunnen afspreken.

Meebrengen?

Geschikte wandelschoenen en -kledij, aangepast aan het weer. De wandeling volgt grotendeels verharde wegen.

After drink?

Het Handelshuis in Nokere (Nokeredorpstraat 45 a). Graag cash betalen. Wie wil, kan in dit eetcafé ook kleine gerechten eten.

Richtlijnen:

Wie deelneemt aan MOW-activiteiten, verklaart zich akkoord met deze richtlijnen.

Inschrijving?

De wandeling is volzet!

Contact:

0476 17 07 67 (Milieufront Omer Wattez)

communicatie@milieufrontomerwattez.be

Klik hier om de foto's van de wandeling te bekijken.

 

Foto: Carine Delmote