Foto's:

De foto's van deze wandeling kan je hier bekijken: https://www.dropbox.com/scl/fo/it31w8mwgyotmq5g360ci/h?rlkey=l1bkrk5awvf8wzj7d04w6y2rp&dl=0

Aankondiging:

Het is dan wel vakantieperiode, maar de derdedonderdagwandeling blijft natuurlijk op de afspraak. Deze maand neemt Werner Dejonckheere van Natuurpunt tussen Leie en Schelde ons op sleeptouw doorheen de vallei van de Zeverenbeek. Tijdens de wandeling van 8 km zal de gids ons vertellen hoe de plaatselijke natuur verweven is met geschiedenis, erfgoed, landschap en folklore. We houden even halt bij de vogelkijkhut, de Blekerij (weide waar eerder op het jaar orchideeën bloeien) of andere interessante planten die een woordje uitleg verdienen.

Wie dat wil, kan de dag afsluiten in een van de nabijgelegen cafés.

Wanneer?

Donderdag 20 juli, van 14.00 tot 17.00 u

Waar?

Start en einde van de wandeling bevinden zich aan de kerk van Zeveren, gelegen aan het kruispunt van de Leeuwstraat en de Zeverenkerkstraat, 9800 Zeveren (Deinze). Er is parking voor de kerk. Opgelet: door wegenwerken op de N409 tussen Deinze en Aalter is er plaatselijk een omleiding voorzien. Bekijk dus op voorhand je route en vertrek op tijd.

Meebrengen?

Geschikte wandelschoenen en -kledij, aangepast aan het weer. Na eventuele hevige regenval kan de ondergrond drassig zijn en komen laarzen van pas.

Prijs?

Gratis voor leden. Niet-leden betalen € 1.

(Foto: Rik Desmet)