In deze interactieve lezing over de klimaatcrisis legt film- en televisiemaker en klimaatactivist Nic Balthazar uit waarom hij zich al zo veel jaren zorgen maakt, wat het ware gevaar van de klimaatverandering is, en waarom de oplossingen veel hoopvoller, aangenamer en haalbaarder zijn dan vaak wordt voorgesteld.

De lezing is de uitgebreide en interactieve versie van het CANVAS-programma ‘KLIMAATBETOOG’ met een hoop filmpjes en beeldmateriaal, en een aantal gezaghebbende stemmen. Nic Balthazar breekt een lans voor een andere manier van denken, van ondernemen, van werken en van leven. Durven te veranderen dus. Ook om de klimaatverandering te veranderen. Op het einde wordt er op aanvraag natuurlijk gezongen voor het klimaat! Do it now!

Deze lezing is een samenwerking met de 11.groepen Kruisem en Oudenaarde, Markeerders Maarkedal & Wereldfront Zingem.

Waar?

De Griffel, Ouwegemsesteenweg 90, Ouwegem.

Wanneer?

Vrijdag 9 februari 2024. Welkom vanaf 19.30 u., de lezing start om 20.00 u.

Prijs? 

Tickets in voorverkoop: € 5 (jonger dan 23 jaar) of € 8 (volwassenen). Aan de kassa: € 5 (jonger dan 23 jaar) of € 10 (volwassenen).

Inschrijving? 

Vul het Google Formulier in via http://tiny.cc/wayevz. Je kan ook mailen naar wereldfrontzingem@gmail.com of bellen naar 0476 42 92 88.

Betaling?

Schrijf het correcte bedrag over op het rekeningnummer van Wereldfront Zingem: BE10 0882 5447 0704. Vermeld bij de mededeling het volgende: Nic Balthazar – naam – aantal kaarten volwassenen en jongeren. Inschrijven en betalen vóór 5 februari.