UPDATE:

Wegens ziekte van de lesgeefster wordt de kookworkshop helaas geannuleerd! Wie ingeschreven was, heeft een mailtje ontvangen en het inschrijvingsgeld wordt teruggestort. Misschien komt er een nieuwe poging in het najaar en dan krijgen de nu ingeschreven deelnemers de eerste keuze om zich in te schrijven.

 

Wegens succes verlengd: de vegetarische kooklessen met chef Sabine! Vegetarisch eten wordt immers steeds populairder. Begrijpelijk: je kunt heerlijk en gezond eten zonder dat er dierenleed bij komt kijken. Je maakt ook nog eens een positief verschil voor het milieu. 

Wil je vaker vegetarisch eten, maar weet je niet waar je moet beginnen of wil je extra inspiratie opdoen? Dan ben je bij MOW aan het juiste adres. Onze medewerker Sabine neemt je mee in de vegetarische keuken. We gaan praktisch aan de slag en bereiden samen een vegetarische maaltijd (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert) waar we achteraf samen van smullen. 

Wanneer?

Woensdag 13 maart 2024, start om 17.30 uur 

Waar? 

In de keuken op de eerste verdieping van Jeugdcentrum Jotie, Hofstraat 14, Oudenaarde 

Prijs?

MOW-leden: € 25 - niet-leden: € 30 (maaltijd en een drankje inbegrepen) 

Inschrijven? 

Deze activiteit is volzet, inschrijven is niet meer mogelijk.

Voor wie ingeschreven is: nadat je van ons een bevestiging van je inschrijving ontvangen hebt, kan je het juiste bedrag overschrijven op rekeningnummer BE84 9796 1861 3259 van Milieufront Omer Wattez vzw om je inschrijving definitief te maken.