Iedereen die de voorbije jaren meewerkte met MOW, verdient een dikke pluim! Daarom nodigen we onze vrijwilligers uit op onze Vrijwilligersverwendag op zondag 26 maart. Laat je door MOW trakteren op een gegidste wandeling met een hartige stop ...

Ga je mee op wandel langs trage wegen in het pittoreske Etikhove? Onderweg genieten we van een lekkere tussenstop met hapjes en drankjes. We gaan op pad met onze werkgroep in Maarkedal die ons laat proeven van mooie natuur, prachtige panorama's, heerlijke trage wegen en waardevol erfgoed. De aankomst is voorzien om 17:00 uur. 

Voor wie?

Iedereen die ons de voorbije jaren meehielp om natuur, milieu of erfgoed te beschermen is van harte welkom! Dat geldt natuurlijk ook voor wie meewerkte aan ons magazine of andere publicaties en voor al wie een steentje bijdroeg aan één van onze talloze activiteiten! Ook alle medewerkers van onze lokale en thematische werkgroepen, onze vertegenwoordigers in adviesraden evenals de werkende leden hopen we te ontmoeten op zondag 26 maart! 

Kortom, MOW trakteert iedereen die de voorbije jaren een kleine of grote bijdrage leverde aan onze werking, op een heerlijke wandelnamiddag!

Wanneer?

Zondag 26 maart van 14 tot 17 uur.

Waar?

Start aan Hofke ter Musse, Mussestraat 4 in Etikhove (Maarkedal)

Inschrijven?

Stuur een e-mail naar info@milieufrontomerwattez.be