Aansluitend op de derdedonderdagwandeling in Moortsele voorzien we een gezellig samenzijn in het kader van de winterwende. En dat op een heel bijzondere, nog geheime locatie die normaal gezien niet toegankelijk is! Als je niet kan meewandelen maar wel zin hebt in een hapje en een drankje in een winterse sfeer, kan je je daarvoor ook afzonderlijk inschrijven (vóór woensdagmiddag 20 december).

MOW voorziet muziek, een winterse maar warme sfeer en er zal ook een beperkte stand met eindejaarsgeschenken zijn. Drankkaarten zullen ter plaatse of vóór de start van de derdedonderdagwandeling te koop zijn voor 5 euro. Staat er nog tegoed op je drankkaart op het einde van de drink, dan krijg je je tegoed terugbetaald.

Wanneer?

Donderdag 21 december 2023 van 16.30 tot 17.30 uur. 

Waar?

De locatie wordt ten laatste op woensdagmiddag 20 december meegedeeld via het e-mailadres waarmee je je inschreef.

Meebrengen?

Warme kledij.

After drink?

Wie na de winterwende-drink nog niet naar huis wil, kan nadien ook nog terecht in café 't Plankierke, Moortselestraat 45, 9860 Oosterzele.

Inschrijving:

Vul dit Google Formulier in om je in te schrijven. Dit is hetzelfde formulier als voor de voorafgaande derdedonderdagwandeling, het volstaat dus om het per persoon één keer in te vullen.

Richtlijnen:

Wie deelneemt aan MOW-activiteiten, verklaart zich akkoord met deze richtlijnen.

Contact:

communicatie@milieufrontomerwattez.be of 0476 17 07 67