OMW OMW

Publicaties en boeken

Lees, leer en beleef

Vlaamse Ardennen: Wandelingen

Hardcover met ringen, 75 pagina's

Onze wandelgids is een uitstekende metgezel om de groene heuvels van de Vlaamse Ardennen in al hun glorie te verkennen. In totaal bevat het boekje 17 wandelingen van uiteenlopende lengte in de mooiste dorpjes van de streek rond Maarkedal. De gedetailleerde wegbeschrijvingen worden afgewisseld met boeiende wetenswaardigheden en rustgevende natuurfoto's.

De uitgave bevat echter niet alleen wandelingen. De eerste hoofdstukken bieden een dieper inzicht in de streek. Onder andere de geologie, het reliëf, het water en de ermee samenhangende erosie van de Vlaamse Ardennen worden erin onder de loep genomen.

Kortom het werk 'Vlaamse Ardennen: Wandelingen' laat je niet alleen genieten van de natuurpracht, maar leert er je ook veel over bij.

blz_20_voorkaft_wandelbrochure.262x0-is.jpg

Bestel snel en steun MOW

Stuur een e-mail naar info@milieufrontomerwattez.be

Bel naar 055 30 96 66

Spring binnen in ons secretariaat (Dijkstraat 75, Oudenaarde)

Of vraag ernaar tijdens onze activiteiten.

Prijs

4,5 euro voor leden

7 euro voor niet-leden

Levend Landschap

Marie-Christine Vanmaercke-Gottigny

122 pagina's, softcover

Levend Landschap is een uitnodiging om het landschap echt te leren zien en begrijpen. Het boek vertelt het geologisch verhaal van de Vlaamse Ardennen zodanig omvattend, dat de lezer de opgedane kennis ook kan toepassen op andere streken. Het is een weldadige bron van kennis over geologie, reliëflandschap en water waarin ook de wisselwerking tussen mens en landschap ruimschoots aan bod komt.

Naast de zeer bevattelijk uitgelegde theoretische beschouwingen, wordt de lezer ook op weg gezet om zelf op ontdekking te gaan met de 22 beschrijvingen van wandelingen en fietstochten. Levend Landschap lees en beleef je!

coverfotointernet.262x0-is.jpg

Bestellen?

Vanwege het grote succes is Levend Landschap momenteel uitverkocht. Het startsein voor een herwerking en heruitgave is al gegeven!